Friendship Sports Centre

Ieder kind moet kunnen sporten.

Sport geeft plezier, kracht en vertrouwen. Sport verbindt. Onmisbaar voor de ontwikkeling van een kind. En kinderen met een beperking? Zij hebben dit extra hard nodig, maar kunnen niet meekomen op een gewone sportclub. Voelen zich daardoor buitengesloten. Is er voor deze kinderen ook ergens een plek om te groeien?

Het enige sportcentrum voor kinderen met een beperking

Gelukkig wel. Op het Friendship Sports Centre in Amsterdam Noord. Het enige sportcentrum in Europa volledig uitgerust voor kinderen en jongeren met een beperking. Twee voetbalvelden, een sintelbaan, een verspringbak, een extra verwarmd zwembad, een aangepaste fitnessruimte, sportzaal en dojo. Een topsportomgeving met meer mogelijkheden dan ze ooit hebben durven dromenSporten, vallen en opstaan, vrij bewegen. Hier kunnen ze alles.

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Paardensportliefhebbers ontmoeten elkaar van donderdag 26 tot en met zondag 29 januari 2023 in de RAI Amsterdam. Je kan genieten van het allerhoogste dressuurniveau in de FEI Dressage World Cup™ en spectaculaire springsport tijdens de Telegraafavond op vrijdag, de Anemone Horse Trucks Grote Prijs powered by Stoeterij Sterrehof op zaterdagavond en de Longines FEI Jumping World Cup™ presented by EuroParcs op zondagmiddag. Jumping Amsterdam verbindt zich graag met het Friendship Sports Centre, het huis van Only Friends. Een unieke sportaccommodatie in Amsterdam-Noord waar mensen met een beperking in een veilige omgeving kunnen sporten. Je kunt een donatie doen aan dit geweldige goede doel, zodat deze doelgroep de komende jaren kan blijven sporten!
Bekijk alle

NJS

18-10-2021 | 09:05 Aan: Marathon Amsterdam - HUGO Hardloopgroep