Friendship Sports Centre

Ieder kind moet kunnen sporten.

Sport geeft plezier, kracht en vertrouwen. Sport verbindt. Onmisbaar voor de ontwikkeling van een kind. En kinderen met een beperking? Zij hebben dit extra hard nodig, maar kunnen niet meekomen op een gewone sportclub. Voelen zich daardoor buitengesloten. Is er voor deze kinderen ook ergens een plek om te groeien?

Het enige sportcentrum voor kinderen met een beperking

Gelukkig wel. Op het Friendship Sports Centre in Amsterdam Noord. Het enige sportcentrum in Europa volledig uitgerust voor kinderen en jongeren met een beperking. Twee voetbalvelden, een sintelbaan, een verspringbak, een extra verwarmd zwembad, een aangepaste fitnessruimte, sportzaal en dojo. Een topsportomgeving met meer mogelijkheden dan ze ooit hebben durven dromenSporten, vallen en opstaan, vrij bewegen. Hier kunnen ze alles.

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Door met ons mee doen, help je mee met het verbeteren van het leven van kinderen en volwassenen die geconfronteerd worden met ziekten of handicap. Door hen de gelegenheid te bieden om deel te nemen aan activiteiten die niet gemakkelijk beschikbaar zijn voor hen.

Schrijf je in!
Bekijk alle

Maria

25-09-2020 | 16:41 Aan: Colt Charity Bike Ride 2020 I won some awesome prizes at auction- dinner with the CFO of Colt and also a luxury ladies hamper basket so this is my contribution to our charity. Maria Rigou:)